Goede isolatie met hr++ glas!

2 min gelezen
hr++ glas

Het is winter en dat betekent dat het koud is buiten. Nu wil jij lekker warm in je huis zitten met de ramen dicht. Helaas heb jij enkelglas zitten en dat is vervelend. Hoe hard je ook blijft stoken de temperatuur wordt niet hoog. Een goede oplossing om het weer warm te krijgen is het plaatsen van hr++ glas. Dit is namelijk glas dat er voor zorgt dat jouw kamer goed geïsoleerd is en dat jij geen last meer hebt van de kou. Een voordeel van dit glas is dat het niet zo duur is en dat je het overal kan laten plaatsen.

Wat?

hr++ is niet zomaar glas wat jij laat plaatsen. Het is namelijk dubbel glas. Het bestaat uit twee glasplaten met daartussen een lege ruimte. Nu blijft het daar niet bij. Het hr++ glas heeft namelijk geen lucht in de tussenruimte zitten. Er zit namelijk edelgas tussen. Hierdoor isoleert het extra goed en dat zal je dan ook zeker merken wanneer jij het laat plaatsen. Niet alleen in de warmte van het huis, maar ook in de portemonnee. Het is dus zeker een aanrader om te hebben als jij een slecht geïsoleerd huis hebt.

hr++ glas

Voordelen

Het plaatsen van hr++ glas brengt ook nog eens een aantal voordelen met zich mee waar jij zeker van moet profiteren. Het kan namelijk beschermend. Het glas is namelijk een stuk dikker en daardoor ook nog eens moeilijker te breken. Dit is handig tegen inbraken. Verder bespaart het glas tegen hoge energieprijzen, want je hoeft minder lang te stoken. Daarnaast zijn er ook twee opties beschikbaar voor het glas. je kunt namelijk kiezen voor een zonwerende functie en een geluidsdichte functie. Vooral het geluidsdichte functie kan handig zijn zodat je geen geluid meer hoort van buiten.