Ik zag een mooi huis te koop in Spanje!

1 min gelezen
huis kopen spanje

huis kopen spanje

Vakantiehuis kopen

Een tijd geleden zag ik een mooi huis te koop in Spanje. Normaal gesproken zou je niet zomaar bedenken een huis in het buitenland te kopen, maar het huis dat te koop in Spanje was, was erg goedkoop! Mijn man en ik wilden al een langere tijd een leuk huisje in het buitenland kopen. Zodat wij altijd een fijn vakantie adres hebben. Al een tijdje hebben wij daar dan ook voor gespaard en toen ik dit huis in Spanje zag, wist ik dat dit het moest worden. Het huis is 100 vierkante meter oppervlak en heeft een gedeelde zwembad in de tuin. Dat is natuurlijk ideaal als je lekker een paar dagen weg wilt zijn. Of een stuk langer natuurlijk! Nu het ons huis is kunnen wij hier zo lang doorbrengen als wij willen! Mijn man heeft een flexibele baan die hij ook vanuit huis kan uitvoeren. Zo kunnen wij rustig in ons huisje in Spanje zitten en kan hij alsnog zijn werk gewoon doen. Het voelt als een droom die waarheid is geworden.

huis kopen spanje

Warm land

Een huis in een warm land hebben is echt een aanrader, zeker als je in Nederland woont en echt houdt van de warmte. Bij Spanje Specials kun je op zoek gaan naar goedkope woningen in Spanje die stuk voor stuk goed onderhouden zijn. Zo kun je de zon op zoeken wanneer je maar wilt! Wij voelen ons echt al thuis in Spanje, nu jij nog!