Is een kunststof kozijn aantrekkelijk?

1 min gelezen
kozijnen

Steeds vaker hoor jij om je heen dat men kiest voor een kunststof kozijn. Maar is dit nu eigenlijk wel aantrekkelijker? Het kozijn wat je er al in hebt zitten ziet er toch nog prima in orde uit?

kozijnen

Het onderhouden van een gewoon kozijn

Vaak heeft men niet in de gaten dat een gewoon kozijn jaarlijks onderhouden dient te worden. Het voorzien van een nieuw verfvlaag, maar ook houtrot wat op kan treden. Bij een kunststof kozijn heb je hier geen omkijken naar. Bovendien sluit deze vorm van kozijn perfect aan bij een woning of bedrijfspand.

Op basis van maatwerk

Wat men niet in de gaten heeft is dat het ook mogelijk is om een kunststof kozijn geheel op basis van maatwerk te realiseren. Jij beslist welk glas, profiel en type. Vervolgens gaat het bedrijf waarvoor jij kiest aan de slag om het ontwerp uit te voeren. Daarnaast kan je ook kiezen uit verschillende kleuren. 

De kleur zal worden aangebracht door middel van een foliemachine. Het prettige hiervan is dat jij zelfs de kleur kunt kiezen hoe dat het kozijn mag worden. Dit past bij veel huizen een stuk beter aangezien iedere woning een andere kleur heeft. Je hebt tot maar liefst 300 verschillende kleuren waaruit je zou kunnen kiezen. Er is dus altijd wel een kleur wat bij jou past!