Koop nu je Blokhut!

1 min gelezen

Blokhutten zijn tegenwoordig een niet meer weg te denken in de tuin. Dus wil jij ook een blokhut met goede kwaliteit en een redelijke prijs. Kom dan is kijken op onze website Tuinbeurs Nederland of neem contact met ons op.

Wat is een blokhut?

Een blok hut is tegenwoordig bijna in elke tuin te zien. Het is fijn om te hebben want je kunt er veel problemen mee oplossen.  Je kunt er voor kiezen om spullen in op te bergen maar ook een leefruimte van maken. Ook kun je een gezellige ruimte creëren waar je leuke tuinfeestjes kunt organiseren. Of wil je een eigenwerkruimte maar wil je die niet in huis dan kun je ervoor kiezen om lekker in je tuinhuis te werken. Wij van Tuinbeurs Nederland zorgen ervoor dat de blokhut gemaakt wordt naar jouw wensen en behoeftes. Dit komt omdat wij alles produceren in onze eigen fabrieken. Zo heb je keuze uit verschillende soorte houtdiktes, verschillende raamsoorten en deuren. Onze deuren hebben geen drempel en voor onze ramen gebruiken we echt glas.

Blokhutten bestaan uit houten balken die op elkaar gestapeld worden. De hoeken van blokhutten schuiven in elkaar. De hoekverbinding noem je ook wel oren die voor veel stevigheid zorgen.  De oren zijn een echte kenmerk van een blokhut. De blokhutten die wij maken hebben worden gemaakt van Zweeds vurenhout met een FSC en PEFC keurmerk en zijn leverbaar in verschillende diktes. Je hebt 28, 40 maar ook 70 mm houtdikte.