LED spots online kopen

2 min gelezen

LED spots komen steeds vaker in het nieuws. Gebruikers en wetenschappers prijzen deze lampen vanwege hun duurzaamheid. Een LED lamp verbruikt namelijk tot wel 20 keer minder stroom dan andere soorten verlichting. Daarnaast gaan ze ook heel erg lang mee, tot wel 6 keer langer dan andere industrieleiders. Toch kan het lastig zijn om goede LED spots te kopen. Winkels hebben meestal een beperkt aanbod, en vaak zijn het goedkope en slechte import lampen. Euroledshop bied jou alleen de beste LED lampen en LED spots. Om hier zeker van te zijn, krijg je zelfs 3 jaar fabrieksgarantie op de LED lampen. Voor de beste LED spots online: Euroledshop.nl.

LED spots online bij Euroledshop

Euroledshop heeft een groot aanbod aan LED spots online staan. Zo vind je hier niet alleen normale LED lampen. Je kan hier ook terecht voor tuinverlichting, inbouwspots, panelen en nog veel meer. Deze producten komen in verschillende sterktes, elke hiervan is zuiniger dan elk ander alternatief.

Of je nu een nieuwe lamp zoekt of je gehele huis wil vernieuwen, hier kan je voor alles terecht. Het is zelfs mogelijk om in grote oplagen te bestellen. Kijk van tevoren wel goed rond zodat je de juiste LED spot kiest, er zijn er namelijk heel veel.

Veel van deze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. In sommige situaties wil je namelijk een gezellige sfeer creëren. In dat geval maak je gebruik van een warm-witte kleur. In andere gevallen wil je juist een heldere witte kleur. Ook die is verkrijgbaar op verschillende modellen LED lampen en zijn dan ook ideaal voor neutrale en zakelijke settings.

Naast de normale kleuren aan LED verlichting kan je bij Euroledshop.nl ook gekleurde LED spots online vinden.

 

Gekleurde LED spots

Eén van de populairste opties onder de LED spots online op het internet is toch wel de GU10. Deze LED spot is in staat om 16 verschillende kleuren te produceren. Alle zichtbare kleuren in het regenboog spectrum zijn hiermee haalbaar, inclusief een aantal andere tinten en natuurlijk een normale witte kleur. Hiermee kan je op afstand gemakkelijk een bepaalde sfeer creëren. Heb je een rustige ochtend nodig? Geef je huis een subtiele groene gloed waarmee je fijn wakker kan worden. Wil je een gezellige avond maken, verander met één druk op de knop de kamer met een warme rood-oranje tint. Deze kleurverschillen kunnen zowel subtiel en extra duidelijk zijn. De GU10 is namelijk ook dimbaar op verschillende standen.