Mooie meubels op maat in Den Haag laten maken

1 min gelezen

Sinds ik via het internet op de site van meubels op maat Den Haag terecht ben gekomen, lijkt het wel alsof er een wereld voor mij is open gegaan. Wat een prachtige designs zie je hier voorbij komen. Kan ook niet anders want deze zijn ontworpen door het bedrijf Djost, deze richt zich speciaal op architectuur, interieur en meubels op maat. Dit bedrijf is in 2008 opgericht door architect Jos van Heerde. Het jonge team zorgt voor een perfecte symbiose tussen interieur en exterieur. Wanneer je op zoek bent naar een uniek meubelstuk of een mooie inrichting, kijk dan eens op deze site.  

Zeer fraai ontwerp

Omdat ik in mijn huis alleen maar unieke meubels op maat in Den Haag heb laten ontwerpen was ik deze keer weer op zoek naar iets aparts. Samen met de ontwerper van Djost heb ik een zeer fraaie bijzet tafels laten ontwerpen. Natuurlijk heb ik eerst met een van de medewerkers een gesprek gehad en proberen uit te leggen waar ik precies naar op zoek was. 

Toen ik een telefoontje kreeg dat mijn tafels klaar waren en deze kon ophalen was ik erg benieuwd. Bij binnenkomst zag ik het fraaie meubelstuk al staan en ik was bijzonder in mijn sas, het resultaat was verbluffend.