Revivere Traprenovatie van A tot Z in Venlo!

2 min gelezen

Voor traprenovatie Venlo staat het team van Revivere Traprenovatie voor u klaar. Omdat wij begrijpen dat een succesvolle traprenovatie begint met nauwkeurig inmeten op locatie hebben wij bewust gekozen voor een vaste regio in Limburg. Binnen deze regio bieden wij traprenovatie van A tot Z aan, evenals kosteloos & vrijblijvend inmeten bij u thuis in Venlo. En een trap bekleden in Venlo is voor ons een ’thuiswedstrijd’. Met een kantoor in Tegelen en een eigen timmerwerkplaats in Boekend kunnen wij snel schakelen en zorgen wij voor een topkwaliteit traprenovatie van A tot Z met een snelle doorlooptijd en voor een scherpe prijs. Trap bekleden in Venlo begint bij Revivere Traprenovatie.

Ook maatwerk en complete ontzorging behoren tot de mogelijkheden.

 

Wij zijn gespecialiseerd in traprenovatie in de breedste zin van het woord; Van onze basis eiken trapbekleding op maat vervaardigd, tot en met de vervaardiging van een complete nieuwe trap. Wat uw wensen ook zijn, wij laten uw trap weer herleven! Of u nu alleen de eiken trapbekleding op maat wenst te ontvangen, of ook de volledige montage eventueel aangevuld met extra diensten zoals cleanen en verven aan ons uitbesteed, wij komen gratis inmeten in Venlo en overhandigen veelal direct een ‘vaste prijs voorstel’. Ditzelfde geldt voor traprenovatie op maat, zoals bijvoorbeeld het vervaardigen van een compleet nieuwe trap. Wij doen alles in eigen beheer, in eigen werkplaats, met uiterste zorgvuldigheid en met liefde voor het vak en voor hout.

 

Stap 1 is altijd inmeten bij u thuis op locatie. En met Venlo bedoelen wij uiteraard regio Venlo en omstreken, dus ook voor een traprenovatie in Blerick, Tegelen, Belfeld, Arcen en Velden komen wij kosteloos & vrijblijvend inmeten. Bel of mail ons even. Binnen uiterlijk 3 werkdagen wordt een inmeet afspraak ingepland, komen wij op locatie inmeten en geven wij in de meeste gevallen direct een vaste prijs voorstel af. Zo weet u direct waar u aan toe bent.