Robuuste tafels bij De Betoverde Zolder

2 min gelezen
De betoverde zolder

Bij De Betoverde Zolder kun je terecht voor robuuste tafels. Ik heb altijd al zo’n mooie grote eettafel willen hebben. Van dat dikke hout met noesten en stalen poten. Echt robuust maar wel elegant en smaakvol. Ik wist wel ongeveer wat ik wilde had nog geen idee welke houtsoort dat dan moest zijn. Gelukkig hebben ze bij De Betoverde Zolder veel keuze.

Robuuste tafels

Robuuste tafels van diverse houtsoorten

Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit tafels van eiken of oud eiken. Oud eiken betekent dat de tafel wordt gemaakt van eiken dat wel 200 jaar oud is. Hierdoor heb je dus extra tekening  en structuur. Je kunt dan kiezen voor een ruige afwerking met alleen schuren maar je kunt ook kiezen voor de opties Vet en Brut waarbij de oude planken geschaafd worden en opgevuld. Zo houd je wel het kenmerkende uiterlijk maar heb je wel een gladde tafel. En dat is wel zo praktisch. Naast eiken robuuste tafels kun je ook kiezen voor notenhout of boomstamtafels. De donkere kleur van het notenhout geeft de tafels een chique uitstraling. De boomstamtafels zijn origineel en hebben een unieke tekening. Ook de tafels van oude balken worden steeds populairder. Zeker in het kader van hergebruik en duurzaamheid worden deze balken graag gebruikt.

Eiken

Bekijk alle unieke meubelen van hout in de showroom

Ik heb inmiddels mijn tafel laten maken door De betoverde Zolder. In de vorm en afmeting naar mijn keuze maar ook de houtsoort en behandeling van het hout en de keuze van de poten. Hierdoor is mijn tafel echt uniek en bestaat er geen andere. Ben jij ook op zoek naar unieke robuuste meubelen? Breng dan zeker een bezoek aan de showroom van De Betoverde Zolder in Sleeuwijk. Je kunt de meubels ook online bestellen in de webshop.