Seniorenhulp

2 min gelezen

Seniorenhulp is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het helpen van ouderen bij een verhuizing, oplevering en ontruiming. Nadat mijn grootvader overleed wilde mijn grootmoeder graag verhuizen. Ze wilde niet meer alleen in het huis wonen waar ze vanaf hun trouwjaar altijd al in hebben gewoond. Het huis is al meerdere keren verbouwd en ook al vaak anders ingericht.

Het huis is op sommige plekken nog steeds in dezelfde staat als het bouwjaar. De meeste plekken zien er door de verschillende verbouwingen nog goed uit, maar bij de oudere plekken in het huis zijn redelijk wat scheuren in het stuukwerk te bekennen. Daarnaast zaten er nog een aantal oude spijkers en schroeven in de muur die niet meer gebruikt werden. Ook het tapijt was redelijk oud en versleten.

Mijn moeder wilde graag weg uit het huis, omdat het om een huur huis gaat, moest ze het huis opleveren in een goede staat. Alle gaten en lelijke plekken moesten worden opgevuld en de spijkers moesten uit de muur, ook het tapijt moest vervangen worden door een tapijt die in een nette staat verkeerd.
logo (1)
Zelf hadden wij geen ervaring met klussen, de spijkers uit de muur halen en het tapijt uit het huis halen konden we zelf doen. Maar stuken en tapijt leggen was niet voor ons weg gelegd. We hebben hulp ingeschakeld van Seniorenhulp en het resultaat was perfect. Het huis zag er weer goed uit voor de oplevering en de huurorganisatie vond dat het huis nog in een erg goede staat verkeerde.

Wij zijn Seniorenhulp dankbaar voor de diensten die zei hebben geleverd. Het werk dat zij destijds hebben verricht zag er erg goed uit en de oplevering is perfect verlopen.