Topcollectie tafelpoten bij EIKENvakman.nl.

2 min gelezen

Tafelpoten & onderstellen direct & voordelig online bij EIKENvakman.nl! Met een ruime collectie poten voor de eettafel, salontafel / bijzettafel en statafel slaagt u bij ons altijd! Wij hebben een zorgvuldig geselecteerde collectie eiken tafelpoten en eiken salontafel poten, maar ook voor een eiken onderstel bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij heeft u uiteraard de keuze uit diverse modellen, afmetingen en ‘soorten eikenhout’ zoals foutvrij, rustiek en extra rustiek. Daarnaast vindt u ook een ruime collectie stalen tafelpoten bij EIKENvakman.nl, evenals stalen onderstellen, ook voor de salontafel en de statafel. Wat uw wensen ook zijn, bij EIKENvakman.nl vindt u altijd de juiste poten / onderstel, van hoogwaardige kwaliteit, voor een scherpe prijs & snel in huis!

Een ruime collectie stalen tafelpoten.

Het mag inmiddels geen ’trend’ meer genoemd worden; Een prachtig eiken tafelblad in combinatie met stoere & robuuste stalen tafelpoten. Een bijzondere combinatie die de natuurlijke, warme & sfeervolle uitstraling van een eiken blad heel mooi combineert met de moderne, stoere & industriële look van stalen tafelpoten. Bij EIKENvakman.nl vindt u een gerichte collectie stalen tafelpoten, waaronder de bekende X-poten, A-poten, H-poten en U-poten. Naast de mooie ‘robuuste’ tafelpoten vindt u bij ons ook de wat subtielere tafelpoten van staal / metaal, deze herkent u aan de serienaam ‘elegant’.

Voor welke tafelpoot u ook kiest, onze stalen tafelpoten zijn gemaakt van 3 mm dik staal, voorzien van een stoere grove lasnaad aan de buitenzijde (zichtzijde) en worden altijd voorzien van een poedercoating. Bij de meeste tafelpoten heeft u de keuze uit diverse kleuren, waaronder veelal zwart, antraciet, wit en blank (staalkleur). De montageplaten zijn voorzien van slobgaten (gleuven) van 2×1 cm, eenvoudig te bevestigen dus! Daarnaast zijn al onze metalen poten voorzien van een versteldopje aan de onderkant van de poot, zo staat uw nieuwe (eetkamer)tafel altijd mooi recht!