Bouw je eigen tuin paradijs

2 min gelezen

De zomer komt er al bijna aan. Het is daarom nu mooi tijd om te beginnen aan je zomerse tuin paradijs? Maar hoe krijg je eigenlijk een tuin paradijs? Een tuin paradijs is voor iedereen een ander begrip. Ik ben van mening dat een tuin paradijs een plek is waar je kan ontspannen en kan genieten van het weer. In dit artikel ga ik je tips geven over hoe jij je eigen tuin paradijs kan maken. Ik wens je veel leesplezier! 

Planning 

Een planning maken is heel belangrijk. In het dagelijks leven is een planning niet te ontbreken. Als je een tuin paradijs wilt maken is het handig om vooraf te plannen wat je allemaal wilt maken. Denk bijvoorbeeld ook aan hoeveel tijd je erin gaat investeren. Als je alles goed plant dan hoef je niet bang te zijn dat je op een gegeven moment in tijdsnood komt. 

Bouw project 

Heb je een vrij grote tuin? Dan kan je er bijvoorbeeld kiezen om zelf een bouw project te beginnen. Je kan denken aan een eigen tuinhuis of een loungeset. Toen ik bezig was met mijn tuinparadijs heb ik mijn eigen tuinhuis gebouwd. Dit was een vrij groot maar wel leuk project. Na het bouwen van mijn tuinhuis ging ik samen met de kids het huis verven met Sikkens Alphatex IQ. Deze verf is een zijdeglanzende verf met een hoge dekking. Een echte topper! Als je deze verf niet kan vinden dan kan ook de Sikkens Alphatex IQ Mat over wegen. 

Bloemen en planten

Mooie bloemen en planten kunnen zeker niet ontbreken in een tuinparadijs. Ga eens lekker een dagje naar een tuincentrum en leef je helemaal uit. Laatst toen ik naar de tuincentrum ging had ik maar liefst een halve dag daar doorgebracht, Het was een geslaagde dag met prachtige planten.