Dakkapel renovatie uit laten voeren

2 min gelezen

Onlangs hebben wij een dakkapel renovatie laten uitvoeren. Deze staat al heel wat jaren op ons dak en zag er niet echt geweldig meer uit. Bovendien was er een lekkage ontstaan en daarom moesten wij actie ondernemen. Diverse bedrijven waren wij al langs geweest om te kijken hoeveel een nieuw model zal kosten. Daar schrokken wij best wel van, want deze prijzen waren zeker niet misselijk.

Gelukkig kregen wij van iemand de tip om eens online te gaan kijken en hier kwamen wij op de website van besteleendakkapel.nl. Hier is het mogelijk om een dak uitbouw te bestellen en deze wordt dan binnen één dag geplaatst. Maar ook is hier de mogelijkheid om een dak uitbouw op te laten knappen.

Zeer professionele dakkapel renovatie

Omdat wij al naar meerdere bedrijven waren gegaan om te kijken hoeveel het allemaal ging kosten, waren wij een beetje voorzichtig geworden. Wij hadden namelijk een bepaald budget afgesproken en hier wilden wij zeker niet boven komen. De bedrijven waar wij al eerder heen waren gegaan voor het bekijken van een dakkapel, vroegen wel twee keer het budget wat wij wilden uitgeven. Hierdoor zagen wij ons genoodzaakt om een andere oplossing te vinden. Deze hebben wij inmiddels gevonden.

Via Besteleendakkapel.nl hebben wij een offerte aangevraagd voor het renoveren van deze uitbouw. Stap voor stap, kan je hier online diverse vragen beantwoorden. Ook kan je hier aangeven de onderdelen die eventueel vervangen moeten worden. Nadat jouw adresgegevens zijn ingevuld, kan je deze offerte versturen.

Windows,windows,roof,house

De klus is geklaard

Zo snel als wij de offerte hadden ingevuld en verzonden, zo snel kregen wij ook antwoord retour. De prijs die zij voor deze klus vroegen viel ruim binnen ons budget en daarom hebben wij hier meteen een afspraak gemaakt.

De dakbedekking werd vervangen en ook de kozijnen werden opnieuw in de verf gezet. Het resultaat ziet er prachtig uit en is bijna niet van nieuw te onderscheiden. Wij zijn zeer tevreden over de vakkundigheid van dit personeel. Zeer netjes hebben zij de oude dakbedekking verwijderd en deze opnieuw gelegd. Een regenbui heeft nu geen kans meer om via dit dak naar binnen te druppelen.

Prefab modellen

Wanneer jij op zoek bent naar een bedrijf die snel een dak uitbouw kan plaatsen, dan is Besteleendakkapel.nl zeker een aanrader. Zij leveren namelijk prefab modellen die zij binnen één dan kunnen plaatsen. Voor meer informatie neem een kijkje op hun website.