Genieten met onze gevelbekleding

1 min gelezen

Sinds kort zijn wij verhuisd, van een appartement naar een woonhuis! Enorm leuke tijd gehad tijdens het verbouwen waardoor we nu toch echt officieel kunnen zeggen dat we zijn verhuisd. Er is alleen een probleem…. Dagelijks als ik thuis kom uit het werk baal ik enorm van het aanzicht van het huis. Kil en het ziet er eigenlijk niet uit. Nu dat mijn vriend hiermee eens is zijn wij een oplossing hiervoor gaan zoeken, wellicht dat er wat te vinden is op het internet toch?

Tijdens het zoeken op het internet ben ik gevelbekleding tegen gekomen, zal dit geschikt zijn voor onze woning? Door mij hier verder in te verdiepen ben ik terecht gekomen op de website van NPI waar je tegen een zeer aantrekkelijke tarief deze bekleding kan laten monteren. Door mijn partner erbij te halen zijn we intensief gaan lezen op de website en tot de conclusie gekomen dat dit wel erg ideaal is. 

npi_merk

Telefonisch contact gezocht

Door dit bedrijf te bellen is het mogelijk geworden dat ze de eerstvolgende werkdag al bij ons voor de deur stonden! Mijn partner wilde er ook maar al te graag bij zijn waardoor we met z’n twee paraat stonden om toe te kijken hoe dat hun te werk zouden gaan. Uiteindelijk werd er netjes een offerte opgemaakt zodat je niet achteraf voor een verassing komt te staan. Dit was dan ook de doorslag voor ons om gevelbekleding ook echt bij hun te bestellen!