Interieurontwerp Utrecht geschikt?

1 min gelezen

header-troost-rutjesOnze woning zelf dateert uit de jaren’60. Allemaal oubollig natuurlijk….

 

Door een Interieurontwerp Utrecht te zoeken ben ik terecht gekomen op de website van Troost en Rutjes architecten. Hun wisten mijn plannen te realiseren om mijn woning zo goed als af te maken en tevens ook een goede inrichting te bedenken. Dit is nu eenmaal iets wat ik erg lastig vindt om te doen,  ieder hoekje te benutten zodat de ruimte goed wordt ingericht.

Uiteindelijk ben ik bij hun terecht gekomen op de website en is mij duidelijk geworden dat de kosten voor het ontwerpen ervan een stuk lager ligt als wat ik elders gevonden had. Ik heb dan ook een afspraak gemaakt met hun zodat we konden zien of dat mijn plannen gerealiseerd kunnen worden of niet. Deze afspraak heb ik vorige week gehad aangezien ik het toch vrij snel wil realiseren.

G_2176839decTijdens het gesprek is duidelijk geworden dat een tal van mogelijkheden zijn om het te realiseren alleen moesten er wel een paar dingen worden aangepast. Ik had namelijk een glazen wand welke ik geplaatst wilde hebben maar helaas was dat niet mogelijk. Ik ben dan ook zeer tevreden dat hun hier zo eerlijk over zijn. Interieurontwerp Utrecht heeft een tal van plannen weten te realiseren voor mij en daar ben ik hun dan ook enorm dankbaar voor!