Stapelbedden van Perfecthomeshop.eu geschikt voor groot gezin

1 min gelezen

Stapelbedden zijn bij nagenoeg alle kinderen populair. Op www.perfecthomeshop.eu verkopen ze stapelbedden in alle soorten en maten. Dus voor jong en oud, jongens of meisjes het maakt niets uit. Zij hebben voor ieder wat wils.

Stapelbedden van perfecthomeshop.eu besparen ruimte

Wij hebben drie kinderen en wij hebben maar drie slaapkamers. De eerste slaapkamer is voor ons en dan hebben wij nog twee slaapkamers over. Ons oudste kind is een jongen en de middelste en jongste zijn meisjes. Wij hebben dus besloten dat de meisjes samen op een kamer moesten slapen. De slaapkamer is wel redelijk ruim, maar als je daar twee bedden in kwijt moet, is de kamer al snel vol. Een stapelbed van perfecthomeshop.eu was de oplossing voor ons. De meisjes hebben nog wel even wat gediscussieerd over welk bed zij mooi vonden. Ze moesten het tenslotte wel eens worden. Uiteindelijk is dit, met een beetje sturing van ons, gelukt.

Extra ruimte onder het stapelbed

Toen wij het stapelbed gingen bestellen, hebben wij ook gelijk een la voor onder het stapelbed besteld. Deze la is redelijk groot en daar kunnen de meisjes dus heel veel spulletjes in kwijt. Wij hebben een afscheiding in de la gemaakt, zodat ze beiden een eigen kant hebben om spulletjes neer te leggen. Ze hebben hier veel boeken, tijdschriften en spelletjes in liggen, maar ook ander speelgoed hebben ze daar een mooi plaatsje gegeven. Heel handig dus zo’n la onder het stapelbed van perfecthomeshop.eu.